Αναγνώστες

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ .

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Ο ΑΝΔΡΟ-ΓΥΝΙΣΜΟΣ, ΤΟΥ...."ΑΝΤΡΑ"!!!!




Ο ΑΝΔΡΟ-ΓΥΝΙΣΜΟΣ, ΤΟΥ...."ΑΝΤΡΑ"!!!!

Οταν ο άντρας επιλέγει να βάλει μια γυναίκα σύντροφο στην ζωή του, κατά βάθος στο πρόσωπό της βρίσκει το έτερον ήμιση του....."θηλυπρεπούς" εαυτού του!!!
Διότι σύμφωνα με το: "έσονται οι δύο εις σάρκα μία", ο ΑΝΤΡΑΣ μετατρέπεται σε...ένα "ανδρό-γυνο" !!!!
Από ΑΝΤΡΑΣ, γίνεται Α Ν Δ Ρ Ο-Γ Υ Ν Ο Σ !!!! Δηλαδή όχι ο απόλυτα ΑΝΤΡΑΣ, αλλά κάτι σαν ένας ερμαφρόδιτος, ανδρό-γυνος!!! Ανδρας και γυναίκα σε "σάρκα μία" με δύο φύλα. Ανδρός και γυναικός!!!
Ισως πολλές γυναίκες, να έχετε παρατηρήσει στούς άντρες συντρόφους σας, ίχνη θηλυπρεπούς συμπεριφοράς, που κρύπτονται αυτά τα ίχνη πίσω από εύλογες διεργασίες συντροφικών "παιχνιδιών"!!!
Μην σας...."ξενίζουν" τέτοιες θηλυπρεπείς συμπεριφορές, διότι ο.....ανδρο-γυνισμός του άντρα,  ρέπει πολύ εύκολα ακόμη και στον.....ΚΙΝΑΙΔΙΣΜΟ, ο οποίος ανδρο-γυνικός κιναιδισμός, αποκαλύπτεται συχνά στην "παρά φύσιν" συνουσιακή  επιλογή του άντρα, πρός την γυναίκα του!!!
Κατόπιν των ανωτέρω, τολμώ να υποστηρίξω, ότι κατά βάθος, ΑΝΤΡΑΣ δεν είναι ο....."παλικαράς" (κατ εμέ ο φουκαράς) ανδρό-γυνος άντρας, αλλά αυτός που έχει επιλέξει συνηδειτά,- όχι από  μισο-γυνισμό, όχι από κάποιο κουσούρι, οχι από οποιαδήποτε άλλη αιτία- αλλά έχει επιλέξει συνηδειτά να παραμείνει στην ζωή του ακραιφνώς...ΑΝΤΡΑΣ, αφήνοντας την επιλογή του "ανδρό-γυνου" άντρα, στα χέρια αυτών των ανδρών, που μόνο κατ επίφασιν λέγονται.....άντρες!!!
Ετσι λοιπόν,  δικαιολογείται ο μεγάλος θαυμασμός των γυναικών πρός τους αληθινούς ΑΝΤΡΕΣ, τους οποίους βλέπουν με δέος(!!!),  και αυτοί οι ΑΝΤΡΕΣ, δεν είναι άλλοι, παρά μόνον αυτοί, που επί-λέξη, έχουν επιλέξει, να μην είναι άντρες, ανδρό-γυνοι!!!!!
Ας μην κόπτονται λοιπόν οι ανδρό-γυνοι άντρες για τον ΑΝΔΡΙΣΜΟ τους, αλλά ας αφήσουν αυτή την υποκρισία, να μετουσιωθεί σε θεία ευλογία(!!!), επάνω σε όσους ΑΝΤΡΕΣ έχουν επιλέξει να  μην  κατεβάζουν τα παντελόνια των σε θηλυπρεπείς "ανδρό-γυνες"...συνευρέσεις περιπτύξεων!!!
π. Χριστόδουλος
+ Αρχιμανδρίτης-ΑΝΤΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

whos.amung